marți, 4 mai 2010

Ce inseamnă a fi bărbat?


1. A fi bărbat înseamnă a fi om de genul masculin.Tu te bucuri că esti bărbat?


2 .A fi bărbat nu impune obligatoriu a avea o nevastă.Isus nu a fost căsătorit şi a fost bărbatul desăvârşit.Tu cauţi nevastă sau voia DOMNULUI pentru viaţa ta?Te-ai supăra dacă ai afla ca DOMNUL te vrea necasătorit?


3.A fi bărbat înseamnă a avea o relaţie corectă cu DUMNEZEU .EL ÎL recunoştea ,se ruga şi postea.el cunoştea si împlinea permanent CUVÂNTUL TATALUI.


4.A fi bărbat înseamnă a trata semenii cu dragoste.EL i-a iubit pe toţi aşa cum a fost mai bine.Cum stai la capitolul iubire?


5.A fi bărbat înseamnă a te ţine de CUVÂNT.CUVÂNTUL NE CERE ca "da al vostru să fie da şi nu al vostru să fie nu".Tu eşti cunoscut ca om de cuvânt?


6.A fi bărbat înseamnă să mergi până la capăt în lucrurile bune.Eşti unul despre care se poate spune că orice lucru bun pe care îl incepe "îl duce la bun sfârşit"?


7.A fi bărbat înseamnă să ierţi,să ajuţi,să fi înţelegător,să respecţi.Mântuitorul a respectat pe toţi oamenii,a ajutat pe cei nevoiaşi şi a iertat pe cei care s-au pocăit.Tu cum stai la capitolul ăsta?


8.A fi bărbat înseamnă să te opui categoric lui Satan.Tu ştii să îl ţii la respect pe diavolul?


9.A fi bărbat înseamnă să dai prioritate familiei tale.EL a dat prioritate alor SĂI.Ucenicii erau prioritate.Faci o prioritate din grija spirituală pentru cei dragi?


10.A fi bărbat înseamnă să trăeşti pentru scopul cu care ai venit în lume.DOMNUL ISUS nu a putut fi deturnat de la scopul SĂU măreţ.Ţi-ai descoperit scopul? Îl urmezi?


11.A fi bărbat înseamnă să sfârşeşti înălţându-te la cer.Este singurul mod în care poate sfârşi un bărbat adevărat,indiferent de felul morţii.Unde iţi vei sfârşi alergarea?


12.A fi bărbat înseamnă a lăsa în urma ta oameni deosebiţi.Mântuitorul a lăsat în urmă oameni care au transformat lumea.Tu ce vei lăsa in urma ta?


...nu-mi mai ramane nimic de adaugat decat:

... Fiti ca Isus .. :) !

Fotografie : David V.M. :)

Un comentariu:

David V.M. spunea...

. Ajuta'ma Doamne sa fiu asa..